Try-out Woordspelen

door markdedichter

Donderdag 10 augustus is de try-out van een nieuwe workshop-reeks: Woordspelen. De workshop begint om 19.15 in de Workship op de Ceuvel (Korte papaverweg 4, 1032 KB in Amsterdam).

Woordspelen is een interactieve cursus waarbij je individueel en met de groep spelenderwijs aan de slag gaat met het maken van een theatrale woordkunstvoorstelling. De cursus start in september, maar komende donderdag is er een gratis proefles.

Tijdens deze les werken we aan het ‘taal-vrij’ maken van de deelnemers en kijken we experimenteel naar welke beelden en emoties onze woorden in anderen oproepen.

De cursus is zowel geschikt voor mensen nieuw in de woordkunst en artiesten die al een tijdje bezig zijn en zich willen verdiepen.

Dus, hou van je taal? Ga je wel eens naar spoken word avonden en denk je, ‘ik wil ook op dat podium staan’, maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Of ben je opzoek naar inspiratie voor je eigen werk en lijkt het je leuk om samen creatief bezig te zijn? Schrijf je dan vooral in voor de try-out. Aanmelden kan door een mailtje te sturen.

Na afloop is er een korte evaluatie.